Vi firar 17 år som byrå! Häng med oss in i framtiden.

Idag var det 17 år sedan Hamrén slog upp sina dörrar för första gången, grattis till oss! Sedan starten har vi ständigt jobbat med utveckling och vi är nyfikna på hur framtiden kommer se ut. 

På 17 år har vi hunnit med mycket. Vi har gått från att vara bara en anställd till åtta, fått chansen att samarbeta med ett hundratal kunder och breddat vårt erbjudande. Vi är lika stolta över våra tidigare projekt som vi är nyfikna på hur framtiden kommer se ut. Var kommer vi hamna om 17 år – kanske på Mars?  

Hur skulle det egentligen vara om Hamrén i framtiden skulle öppna ett kontor på Mars? Skulle design se annorlunda ut om målgruppen var utomjordningar? Kommer webbsidor inte bara behöva anpassas efter dator, surfplatta och mobil, utan också rymddräkter? Kommer trycksaker bli ersatta av hologram? Kommer man äntligen kunna trycka en stark blå i CMYK? Kommer inkluderande design till slut vara den nya standarden? Vi är i vilket fall som helst taggade och redo att anpassa oss efter nya utmaningar.

Rådande pandemi har ju även gett oss ännu mer kompetens att jobba på distans, så om några av våra befintliga eller nya kunder väljer att stanna kvar på jorden ska inte det vara ett hinder. Som vanligt kommer ni vara välkomna till någon av kontoren på en kopp kaffe.

Sammanfattningsvis är det svårt att säga exakt hur framtiden kommer att se ut, men vi kan konstatera att vi är ett företag som ständigt utvecklas. Så, grattis till oss och tack till våra kunder som vill vara med oss genom denna resa! Vi får se om vår 34e födelsedag firas på Mars, kontoret i Malmö eller i Norrköping. 

Soliga hälsningar från Hamréngänget!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.