Den sociala webbyrån, den långsiktiga partnern och det självklara valet.

Vi är webbyrån i Norrköping och Malmö som sedan internets vagga har varit en aktiv del av webbosfären. Hamrén grundades 2004 och mycket har förändrats sedan dess – både på Hamrén och på marknaden. Vad som fortfarande består är vår filosofi: att vara det självklara valet. 

För oss innebär det att kunna hjälpa våra kunder från idé till färdig produkt, oavsett vilken del av den digitala kommunikationen det gäller. Tack vare vår kompetens och vårt stora nätverk kan vi vara en långsiktig partner åt våra kunder, och en stabil och pålitlig källa till digital utveckling.

Så här jobbar viHamrénmetoden

Vi har arbetat fram en projektmetod vi utgår från i våra projekt. Den  innehåller sex steg, från research till uppföljning, och du är delaktig i varje steg i processen.

Research

Vi börjar med att ta en titt på omvärlden. Hur ser den ut för just ditt företag? Vi går igenom målen för projektet, och utvecklar en strategi för arbetet.

Formgivning

Vi samlar ihop den information vi fått fram i research-steget och omvandlar detta till konkreta skisser för projektet. Färg, form, och strategi sätts ihop i ett visuellt paket som vi presenterar för er och diskuterar tillsammans.

Innehåll

Beroende på hur projektet ser ut, kan det bli aktuellt för dig som kund att återkomma till oss med material. Det kan röra sig om texter eller bilder som du vill använda i det vi producerar. Vill du så hjälper vi dig gärna med det här steget!

Produktion

I det här steget omvandlar vi det insamlade materialet och designskissen till en färdig produkt. Under produktionen ger vi er givetvis flera möjligheter att påverka resultatet, och handlar det om ett hemsideprojekt kan ni till och med följa arbetet live via en temporär länk!

Leverans

Arbetet är slutfört och målen är nådda. Härligt! Om uppdraget varit att bygga en hemsida ingår en utbildning, så att du, eller någon annan i ditt företag, enkelt kan hantera hemsidan framåt.

Uppföljning

Oroa er inte – vi finns tillgängliga även när projektet är klart! Vi följer gärna upp våra projekt för att säkerställa att allt känns bra och fungerar.

Så här är vi Kärnan i vår verksamhet

Att jobba med eller hos oss på Hamrén ska vara en härlig och positiv upplevelse. Därför har vi tagit fram fyra grundpelare som vi jobbar efter – både i våra projekt och i vår företagskultur. Du som är nyfiken på oss som företag hittar svaren här nedan.
Gif "adaptiva". Cirkel som trycks ihop och sedan tillbaka igen

Adaptiva

Vi vill kunna erbjuda dig vad som är bäst för ditt företag – just nu. För att alltid kunna anpassa oss krävs såväl kunskap om omvärlden och den tekniska utvecklingen, som förståelse för ditt företag. Därför är vi noga med att alltid göra research innan och under ett projekt, så att vi vet vilken sport vi spelar, hur planen ser ut – och om reglerna ändras under matchens gång.
Gif "sociala". Cirkel som förvandlas till en pratbubbla

Sociala

Vi tycker om våra kunder! Och vi vet av erfarenhet att nyckeln till ett framgångsrikt projekt är att kommunicera. Därför får du alltid en utvald kontaktperson hos oss, som du kan vända dig till under hela projektet. Dessutom är vi aldrig mer än ett telefonsamtal bort, och dörren är öppen om du har vägarna förbi vårt kontor.​
Gif "info". Cirkel med ett "i" i mitten som rör sig

Kreativa

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett team där varje person besitter stor kunskap inom både design och teknik. Detta gör att vi kan ta fram kreativa lösningar som både är långsiktiga och flexibla.
Gif "modiga", cirkel som förstoras/förminskas

Modiga

Med över 20 år i branschen vet vi vad som fungerar – och vi vet hur vi kan ta det ett steg längre. Vi ser gärna att öppenhet och mod präglar samarbetet mellan oss och våra kunder, så att vi tillsammans kommer fram till en unik slutprodukt som överträffar era förväntningar – och som alla kan vara stolta över.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.