Kreativa och flexibla
hemsidor i WordPress

Vi vet att alla har olika förutsättningar. Därför har vi valt att jobba med WordPress – det maximerar vår flexibilitet och gör att vi kan erbjuda dig vad just du behöver. Genom att också vara tillgängliga och lyhörda bygger vi hemsidor som bidrar till ökad försäljning, fler kontakter och en enklare vardag för dig som företagare.
Person sitter framför datorn med handen på musen

WordPress – kreativitet, flexibilitet och säkerhet

WordPress är ett CMS (Content Management System) med oändliga möjligheter. Med WordPress kan vi ta fram en hemsida som anpassas efter ditt företag och förutsättningar. Resultatet blir en hemsida som är levande och kan utvecklas framåt. WordPress utvecklas hela tiden, och med en uppsjö av plugins och funktioner skapar vi en hemsida som anpassas till er verksamhet och håller under lång tid.

Webbhosting – säkerheten framför allt

Vi fortsätter att ta hand om din hemsida även efter att den levererats. Tack vare en modern webbservermiljö skräddarsydd för WordPress-hemsidor och ett över 10 år långt samarbete med Scandinavian Hosting AB hostar vi idag hemsidor för över 90% av våra kunder. Läs mer om vår lösning inom hosting här.

Tillgängliga och responsiva hemsidor

Användbarhet för såväl besökare som administratörer har högsta prioritet för oss. Vi utvecklar alla våra hemsidor responsivt för optimal visning oavsett om du besöker hemsidan på en dator, surfplatta eller smartphone. All funktionalitet utvecklas för att fungera i de mest använda operativsystemen och webbläsarna.

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG)

Vi ser till att även användare med funktionsnedsättningar, så som hör-, läs- och synsvårigheter kan tillgodose sig materialet på din hemsida. Hemsidorna vi bygger uppnår minst AA-nivå för tillgänglighetsmåttet WCAG2.  Du kan läsa mer om riktlinjerna för tillgänglighet här.

E-handel i WooCommerce

WooCommerce är den mest populära e-handelsplattformen just nu och skräddarsytt för WordPress. Bland våra kundcase finns både webbshoppar för B2B och mot slutkund representerade. Vi integrerar även andra externa funktioner så som bokningssystem, medlemsdatabaser, mäklarsystem, nyhetsbrev med mera.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.