hamrenskylt

Hemsidor i wordpress

Ditt företags hemsida ska göra skillnad, den ska sticka ut i det digitala bruset och besökaren ska blixtsnabbt kunna ta till sig budskapet och klicka vidare. Med mer än 300 kunder och hemsidor i ryggen och över tio års erfarenhet, bygger vi smarta webblösningar som bidrar till ökad försäljning, fler kontakter och en enklare vardag. Vi bygger din hemsida i webbplattformen WordPress. Det innebär att den blir responsiv och mobilanpassad för surfplattor och smartphones. Du kan välja att enkelt hantera din hemsida på egen hand eller låta oss ta hand om hela ansvaret.

Läs mer
Kontakta oss
hamrenskylt

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering handlar om att optimera hemsidan för att den ska synas så bra som möjligt i sökmotorer. Det innebär att en genomarbetad och effektiv sökordsoptimering kommer att generera mer trafik till din hemsida. Tillsammans jobbar vi fram de sökord som du bedömer att kunden/besökaren verkligen söker på. När vi bygger en ny hemsida följer vi Googles senaste standard för att skapa de bästa förutsättningarna för er hemsida. ”Content is King” , innehållet på din hemsida är viktigare än någonsin och vi hjälper er att strukturera och formulera texter och bilder.

Kontakta oss
hamrenskylt

E-handel

E-handel är idag en naturlig del av handeln. Inom företaget har vi den kompetens som du behöver för att få en lyckad e-handel. Vi bygger responsiva, mobilanpassade e-handelslösningar med WooCommerce och Klarna. Vi har varit med som rådgivare i flera av Sveriges mest lyckade e-handelssatsningar de senaste 10 åren. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Kontakta oss
hamrenskylt

Nyhetsbrev med Mailchimp

Vi bygger professionella och kundanpassade nyhetsbrev med Mailchimp. Satsa på att bygga relationer så får du bättre utdelning på varje reklamkrona. Skicka nyhetsbrev, inbjudningar, enkäter, säljkampanjer – vi har lösningar och verktyg för din digitala närvaro, och hjälper dig med aktiviteter som skapar fler och bättre kundrelationer.

Kontakta oss
hamrenskylt

Webbhosting och drift av wordpress hemsidor

Hamrén Webbyrå ansvarar för er hemsida driftassäkra webbservrar. Vi tar löpande backuper av databasen samt alla filer som är kopplade till siten. Hemsidor byggda i WordPress kräver ett löpande underhåll. Vi ser till att alla Plug-ins och säkerhetsuppdateringar är uppdaterade.

Kontakta oss
hamrenskylt

Nöjd-kund-index

Att skapa och arbeta med ett Nöjd-kund-index innebär att du några gånger per år ställer ett antal frågor till dina kunder. Du får svart på vitt vad dina kunder anser om verksamheten och kan enkelt lägga resursernarätt ställen och ge dig optimala förutsättningar att öka kundnöjdheten och tillväxten.

Läs mer
Kontakta oss
hamrenskylt

Trycksaker

Utöver våra webbtjänster kan vi också hjälpa din verksamhet att kommunicera genom trycksaker. Vi kan skapa allt från grunden, förbereda för tryck och trycka – allt från foldrar och broschyrer till visitkort och rollups.

Kontakta oss

1. Den personliga webbyrån i Norrköping

Vi är en webbyrå med kompetens och kapacitet. Istället för att bygga en egen stor organisation, har vi valt att jobba i ett omfattande nätverk. Och det innebär att vi kan skräddarsy exakt rätt team för ditt uppdrag, med medarbetare som du bara utnyttjar när det behövs.

Nästa

2. Kommunikation

För att vi ska kunna skapa en webbplattform som ger resultat är det viktigt att vi förstår din verksamhet i detalj. Därför ser vi till att fråga, lyssna, förstå din verksamhet, kartlägga mål, syfte och önskemål innan vi påbörjar det praktiska arbetet.

Nästa

3. Implementation

När vi har kartlagt din verksamhet och mål påbörjar vi med utvecklingen vi din hemsida. Här läggs fokus på funktioner,design, innehåll, rätt publiceringsverktyg och slutligen release av den nya hemsidan.

Nästa

4. Underhåll

När din hemsida är publicerad är det viktigt att hålla den uppdaterad och fräsch. Vi kan hjälpa dig med drift, support och underhåll så att du kan lita på att hemsidan verkligen fungerar alltid

Kontakta oss!

LÅT OSS HJÄLPA DIN VERKSAMHET

Kontakta oss