Vad säger ditt varumärke
om ditt företag?

Varumärket är ditt företags ansikte utåt och påverkar hur dina kunder uppfattar ditt företag och hur de beter sig gentemot det. Det är som en persons rykte och personlighet, samtidigt. Vad förmedlar ditt företag?  Vi på Hamrén Webbyrå kan hjälpa dig bygga ett starkt varumärke som sticker ut bland konkurrenterna och genererar kundlojalitet.
Foto på diverse varumärkesmanual

Ett stabilt underlag för ett starkt varumärke

För att kunna skapa ett starkt varumärke som speglar dina värderingar och mål på bästa möjliga sätt är vi noga med att alltid göra research – kring ditt företag, dess konkurrenter och era kunder. Vi håller oss uppdaterade kring trender och innovationer inom både design och teknik för att skapa helhetslösningar som fungerar.

En bra grund av kompetens och kunskap, tillsammans med en ständig kommunikation under projektets gång, hjälper oss ta fram den bästa lösningen för ditt företag.

Du som kund är med från koncept till varumärke

Oavsett om det handlar om att skapa en hel grafisk profil eller bara en logotyp, vi vill gärna veta allt om ditt företag och dina behov. Du som kund är en viktig del av processen: under hela projektets gång får du möjligheten att ge feedback och påverka resultatet, så att den lösning vi tar fram blir något du kan vara riktigt stolt över.

Branding eller rebranding?

Behöver du en grafisk identitet till ditt nya företag, eller vill du bara fräscha upp ditt befintliga varumärke? Vi hjälper dig oavsett om vi kommer in i början av processen, i slutskedet eller någonstans i mitten. Vi skapar logotyper och grafiska profiler för nystartade företag som vill etablera sig på marknaden, men vi hjälper även redan etablerade företag med nya och moderna lösningar som fungerar med dagens förutsättningar. Ett konkurrenskraftigt varumärke är ett varumärke som utvecklas med marknaden och kunderna!

Den grafiska profilen – byggstenarna för ditt varumärke

Ett starkt varumärke byggs på starka element. Därför är vi noga med alla våra val, från vilka kulörer som bäst kommunicerar ditt varumärke, till vilka teckensnitt som klär in ditt budskap mest effektivt. Dessa byggstenar samlar vi i den grafiska profilen, samt sätter upp riktlinjer för hur de bör användas genomgående – kontinuitet skapar igenkänning. Det starka varumärket är både vårt mål och ditt. Kontakta oss så hjälper vi dig nå dit!  

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.