Stärk ditt företags varumärke med ett samarbetsavtal.

Det står sällan still på ett företag. Det är nya produkter som lanseras, personal som anställs och mässor att ställa ut på. Mitt i allt detta ska både hemsidan och varumärket vidareutvecklas. Det är klart man blir stressad! 

Med det här i åtanke har vi tagit fram ett erbjudande för dig som vill ge din hemsida – och ditt företag – lite nödvändig kärlek. Utan att gå under på kuppen.

Vad innebär ett samarbetsavtal?

Vi kallar tjänsten för samarbetsavtal. Och det är ungefär vad det låter som: ett samarbete mellan dig och oss, i syfte att underlätta ditt arbete med både din hemsida och ditt företag i stort.

Kanske vill du dra igång en kampanj och behöver en landningssida att dra besökare till? Eller kanske behöver du nytt mässmaterial och foldrar några gånger per år? Beroende på hur ditt behov ser ut allokerar vi timmar för din verksamhet varje månad, som du får använda på vilket sätt du vill. Vill du istället att vi kommer med förslag på nya funktioner eller trycksaker ibland, gör vi gärna det också!

Vad ingår i avtalet?

Alla våra tjänster kan användas inom ramen för samarbetsavtalet. Vi pratar så klart vidareutveckling av din hemsida, men också grafisk formgivning, produktion av trycksaker och annonser, samt SEO och SEM. För att nämna några exempel.

Vill du veta hur ett samarbetsavtal skulle kunna se ut för ditt företag? Kontakta oss!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.