Från det lilla visitkortet till den stora mässmontern.

Vi erbjuder våra kunder ett helhetskoncept, både inom webb och när det kommer till trycksaker - trots att vi heter Hamrén Webbyrå. Oavsett om det handlar om att ta fram visitkort som du kan dela ut på kundmöten, eller en stor monter som ska imponera på en mässa, är vi rätt byrå för jobbet.  

Vi tar fram kreativa designlösningar, samt hjälper dig navigera bland ISO-profiler, pappersformat, g/m2  , viknings- och bigningsmetoder. Eller så sköter vi den tekniska biten med tryckeriet, så att du istället kan fokusera på det roliga – en trycksak du kan stolt hålla i handen!

Papper trycks genom maskin

Rätt design för rätt trycksak

Trycksaker kommer i många former och storlekar, vi har erfarenhet av att skapa original till det mesta: visitkort, flygblad, annonser, broschyrer, kataloger, roll-ups, montrar… Hittar du på något annat? Vi vill gärna höra dina idéer och tankar och gillar att utmanas!

Oavsett trycksak så tar vi fram en design som fungerar – för ditt företag och ändamålet. Vi baserar våra förslag på ditt företags varumärke och grafiska profil och anpassar det till en trycksak som kommunicerar ditt budskap på bästa möjliga sätt, både estetiskt och tekniskt. Vi tar fram kreativa designförslag som sticker ut ur mängden, men hjälper dig även att välja rätt tryckmetod, format, papperskvalitet och efterbehandling. Vi kommunicerar med dig under hela processen för att komma fram till den bästa slutprodukten. Som vi om möjligt levererar själva, direkt till din dörr.

Formgivning med funktion

För att bygga en hemsida, skapa en trycksak, eller slå igenom med en kampanj behövs grafiska element som kommunicerar ditt företags varumärke och budskap. Vi kombinerar rätt teknisk lösning med kreativ formgivning för att få ditt företag att synas och höras, oavsett kanal. Det enda du behöver tänka på är vad du vill kommunicera – vi fixar resten.

Allt från en ikon till en animerad film

Digitalt eller analogt? Statiskt eller rörligt? Eller kanske båda? Vi hittar rätt lösning för dina mål, vare sig det handlar om att formge unika ikoner för din hemsida, en animerad reklamfilm som fångar uppmärksamhet på Facebook, eller illustrationer, diagram, mönster och förpackningar. Du behöver inte veta skillnaden mellan RGB och CMYK, vad en Bézier-kurva är eller gyllene snittets proportioner – det kan vi. Du kan berätta hur vi kan hjälpa dig. Låt fantasin flöda, så skapar vi det du behöver.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.