Uppdaterad webbplats till Glim – ett väl förankrat familjeföretag

Glims huvudsakliga verksamhet sedan snart trettio år är systemlösningar för rörelsefogar i betong. Med en rad kända kunder som exempelvis Mall of Scandinavia, Friends Arena, Arlanda flygplats och Nya Karolinska sjukhuset i Solna är det inte underligt att de har ett gott rykte i branschen. Vi har haft Glim som kund sedan 2013, och under 2019 var det dags för en uppfräschning av hemsidan!

Företaget drivs idag i fjärde generationen av Karin och Ronnie Hertzman. Ett syfte med omarbetningen av hemsidan var att göra den enklare att hantera och navigera, för både besökare och administratörer. Hemsidan vi utvecklat är baserad på samma struktur vi tog fram 2013, då denna blivit välkänd för Glims befintliga kunder, men presenterar idag produkterna på ett tydligare och mer överskådligt sätt. Administratörsgränssnittet har vi modifierat och skalat av, för att göra det lättare för Glim att själva arbeta aktivt med sajten framöver.

Förutom att förenkla användningen har vi även tagit fram en ny sökfunktion som underlättar för slutkunden när de söker efter specifika produkter på hemsidan, samt gett deras nöjda kunder en större plats på referenssidan. 

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.