Ny hemsida till Nya Munken

Nya Munken är en fristående skola i Norrköping som har som vision att ge sina elever bättre förutsättningar för framtiden genom att sätta fokus på eleven. För att hjälpa personalen med att hålla hemsidan dynamisk har vi utvecklat en ny, användarvänlig hemsida. 

Syftet med vårt uppdrag var att utveckla en lättanvänd hemsida i enlighet med den nya designen som formgivaren Cecilia Nordström har tagit fram. Vi har fokuserat på att göra det enkelt för personalen att hålla hemsidan uppdaterad och att lägga till nya sidor själva.

Vi är inte en lätt kund att jobba med. Vi har stora ambitioner, en tight budget och små egna resurser men genom ett nära samarbete, tydlighet och flexibilitet så har resultatet blivit mycket bra. Den nya hemsidan har fått mycket beröm trots att det är så olika målgrupper som ska använda den och antalet sökande till Nya Munken var det högsta på flera år.

Peter Henriksson, Projektledare Nya Munken

Förutom nya hemsidan har vi tidigare hjälpt Nya Munken med deras webbplats för ansökningar till skolan.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.