Säg hej till Cecilia, vårt senaste tillskott!

Semestern är över och de flesta är tillbaka på jobben – vi också. Samtidigt passar vi på att bli fler. Säg hej till Cecilia, vår nya grafiska designer!

Välkommen till Hamrénteamet Cecilia! Berätta lite om dig själv.

Kul att vara här! Jag är 33 år, uppvuxen på Öland och glad Norrköpingsbo sedan 2014 när jag började på Grafisk design och kommunikation vid LiU.

Just nu är det svampplock och cykling som lockar mest på fritiden. På tal om att cykla kommer jag närmast från Cykelfrämjandet där jag haft rollen grafisk kommunikatör. Det händer att jag kollar filmer och serier när jag inte är igång med nåt rit- eller pysselprojekt.

Vad ska du göra här?

Jag kommer att jobba med grafisk design i alla dess former. Min breda utbildning och erfarenhet inom branschen samt tekniska inriktning kommer att vara till nytta här. Sedan är det extra roligt med webbdesign, animation och illustration, något som jag hoppas få göra mycket av framöver på Hamrén. 

Snabba puckar

Te eller kaffe?

Tänk funktionsdryck! Det beror helt på vad jag behöver. Nu blir det en kopp kaffe med havremjölk!

Katt eller hund?

Katt, måste jag säga, annars blir han tvär därhemma, haha.

Landet eller staden?

Jag vill bo i stan där eventen är och kulturen frodas (men landet och skogen får inte finnas för långt bort). 

Vad lyssnar du på?

Lättsam Pop och RnB, vad de sjunger är inte det viktigaste utan mer att det är en bra känsla. Det blir Taylor Swift, Fricky och Dadju. Däremellan är det ofta någon musikallåt som bryter av och ger en megaenergi

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.