Hamrén och Koll på lagen återigen nominerade till Publishingpriset!

Förra årets guldvinnare återkommer till Publishingpriset med en nominering i kategorin Print - Information till barn och unga! Vi är såklart glada och tacksamma för äran och för det alltid fina samarbetet mellan Hamrén och Byrån mot Diskriminering i Östergötland.

”Hur kan vi lära oss om lagar och rättigheter, utan att det känns mossigt och tråkigt?”, det var frågan i början av arbetet med projektet Koll på lagen. Svaret var ett helt gäng av material — brädspel, diskussionskort, affischer, loppor, klistermärken och mer! — som skulle på ett interaktivt och roligt sätt stärka ungdomar med kunskap om sina rättigheter.

Vi är som vanligt stolta och glada att vi tillsammans med Byrån får chansen att på ett tillgängligt och kreativt sätt göra precis det, ge ungdomar kunskap och därmed makt, och att våra projekt även värderas högt av en jury av experter inom branschen.

Dags att ännu en gång tacka Byrån mot diskriminering för ett fantastiskt samarbete, och hålla tummarna att Koll på lagen leder oss till en till guldstatyett i hyllan!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.