Säg hej till Alexander, vårt senaste tillskott!

Nu när alla återkommer till sina kontor gör vi också det - och under tiden har vi till och med blivit fler! Sedan ungefär en månad tillbaka har vi fått en ny kollega - säg hej till Alexander, vår nya utvecklare!

Vad kul att du är här, Alexander! Berätta lite om dig själv!

Kul att vara här! Jag är 29 år gammal och är inbiten Norrköpingsbo sen barnsben. Älskar film, musik och kultur i allmänhet. Har lätt för att snöa in mig på konstiga nisch hobbies, nu senast har det varit mycket 3D-printing och rollspel.

Vad ska du göra här då?

På Hamrén kommer jag jobba främst med utveckling av webb, vilket passar mig som handen i handsken. Jag tycker det finns få saker som är så tillfredställande som att lösa ett riktigt svårt tekniskt problem. Det jag gillar med just Hamrén är att miljön känns väldigt kreativ och att vi alltid har något kul projekt på gång.

Vad har varit det bästa med att börja på Hamrén?

De trevliga och hjälpsamma kollegor jag nu fått! Att jag har fem minuter till jobbet och slipper pendla till Linköping är inte fel heller, haha.

Hur ser du på framtiden?

Nu när jag fått börja på Hamrén kan den bara bli bättre!

Snabba puckar – fast med motivering!

Landet eller stadsmänniska?

Stadsmänniska utan tvekan, jag har testat båda och skulle inte kunna ge upp närheten till allt igen. Fast skulle jag flytta till landet så skulle det skulle å andra sidan tvinga mig att äntligen ta tag i att fixa körkort. Så det finns fördelar med det också! 

Hur dricker du ditt kaffe?

Svart som natten, vilket också råkar vara min favorit tid på dygnet!

Topplåten på Spotify Wrapped 2021?

Det minns jag nog inte, men mina favoritalbum från 2021 var “Turning Wheel” – Spellling,  “LP!” – JPEGMAFIA och “King’s Disease II” – Nas. Från klassisk old-school rap till experimentell pop så tycker jag alltid det är kul att hitta ny spännande musik!

Vill du också jobba med oss?

Vi håller alltid ögonen öppna efter nya talanger. Är du också adaptiv, social, kreativ och modig? Kontakta oss på info@hamrenmedia.se

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.