Juno PR: En härlig rymd av moderna pasteller

Vi har fått äran att samarbeta med Juno PR. En Stockholmsbaserad PR-byrå som skapar kreativa koncept med ett särskilt fokus på hållbarhet och samhällsfrågor. Juno behövde en ny fräsch och lättnavigerad hemsida som visar upp vilka de är, vad de står för och vilka projekt de har jobbat med.

Vi fick en härligt pastellig grafisk profil med astroidformer (Juno är faktiskt även namnet på en riktig astroid), nätta ikoner och moderna teckensnitt. Utifrån detta tog vi fram en designskiss och senare en hemsida som verkligen känns inbjudande, modern och allmänt härlig i en bubblande blandning av lila, persiko och gröna färger.

Tekniskt är hemsidan enkel men modern med fokus på användarvänlighet och att presentera innehållet tydligt och inbjudande. Vi fick dock för första gången testa att göra en funktion för dark-mode. Hela hemsidan kan byta färg till en mörk palett efter användarens preferenser och det känns ännu mer som att du kastas ut i rymden, eller ut i Junoverse som Juno själva kallar sitt egna lilla universum.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.