Säg hej till vår praktikant, Daniel!

Vår nya praktikant Daniel, från Söderhamn, som går sitt andra år i utbildningen New Media Design på Högskolan i Jönköping har nu kommit till Norrköping och ser fram emot en spännande praktikperiod på kontoret. 

Grafisk design är ett brett område, är det något ämne du har fastnat för extra mycket?

Svårt att svara på, jag tycker nog det är roligast med branding, att skapa en identitet. Men, just nu fokuserar jag på att lära mig så mycket som möjligt innan jag bestämmer mig för vad jag vill nischa mig på.

Hur hamnade du på det grafiska spåret?

Jag har alltid varit inne på det kreativa spåret, jag älskar att måla och har ställt ut ett par gånger. Så jag tror att mitt intresse för det ledde till att jag kom in på det grafiska spåret, och när jag sen hittade min nuvarande utbildning så kändes det helt rätt!

Om du inte skulle vilja jobba inom grafisk design vad skulle det då vara?

Om jag fick drömma ordentligt hade jag nog velat bli konstnär! Kanske inte det lättaste att åstakomma men jag tror att jag hade trivits väldigt bra med det.

Hur hamnade du på Hamrén?

Jag tyckte att hamren som företag och projekten såg väldigt kul och proffsigt ut! Speciellt eftersom de jobbar med både webbutveckling och design, vilket min utbildning är centrerad kring.

Berätta något otippat om dig själv!

När jag var 10 år så hade jag min egna tidning “Tyby Bladet” som jag gav ut till mina 5 grannar i den lilla byn jag växt upp i. Där brukade jag summera vad som hände i byn, men rapporterade även lite andra nyheter, ordvitsar och roliga faktan. Det ledde faktiskt till att jag fick hälsa på den lokala tidningen, och nu när jag tänker efter är det kanske därför jag kom in på det grafiska spåret.

Välkommen till oss Daniel!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.