Östsvenska Handelskammaren

Östsvenska Handelskammaren är regionens största affärsnätverk med närmare 1000 medlemsföretag som har uppskattningsvis 50 000 medarbetare. Hamrén har länge varit en stolt medlem, och nu även stolt samarbetspartner. 

Allt under ett tak

Vi har fått äran att ta fram fyra nya webbplatser till Östsvenska Handelskammaren. Under Handelskammarens paraply finns flera olika affärsnätverk. Vi fick i uppdrag att göra om Handelskammarens huvudwebbplats och även tre av deras affärsnätverk: 100-listan, som har som mål att öka styrelsekompetensen i regionens företag och att få in fler kvinnor i styrelserummen, CSR East Sweden, ett nätverk för alla företag som vill sträva mot en mer hållbar framtid, och ESIC (East Sweden Infra Cluster), professionaliserat nätverk och regional kraftsamling i näringslivet för att förverkliga Ostlänken och andra stadsomvandlingsprojekt.

Fokus på enkel hantering och redigeringsmöjligheter

Östsvenska Handelskammaren är regionens största affärsnätverk och därför fanns ett tydligt önskemål att de skulle kunna jobba aktivt med hemsidan. Vårt uppdrag var att skapa en funktionell och enkel webbplats som både hanterar deras olika affärsnätverkssajter samtidigt som det är enkelt att redigera innehåll och hålla dynamiskt. Vår lösning blev en WordPress multisite, som innebär att skapa ett nätverk av flera hemsidor som ska hanteras centralt. Vi har även strukturerat om och skapat en logisk navigation och hittat röda tråden genom alla fyra webbplatser. Även medlemsformuläret optimerades vilket gör det enklare för nya medlemmar att ansluta sig till Handelskammaren.

Tydligt, professionellt och engagerat

Den röda tråden genom alla fyra webbplatser är strukturen som vi har tagit fram. Grafiska mallar baserade på Handelskammarens profil gör det enkelt att känna igen sig, oavsett vilken webbplats man surfar in på under paraplyet. Det gör även att nya sajterna känns professionella och användarvänliga, tack vare den tydliga och återkommande strukturen.

”Att arbeta tillsammans med Hamrén har varit enkelt, smidigt och de har överträffat våra förväntningar.” – Robin Almqvist, Kommunikationschef

Det som gör det extra roligt är att nästan alla på Hamren har varit involverade i detta projekt – riktig teamwork, helt enkelt!

Kika in alla fyra webbplatser!

Östsvenska Handelskammarens hemsida

Om projektet

Kund: Östsvenska Handelskammaren

Vad vi gjorde

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.