Enkel manövrering möter innovation hos Sweden Innovation Days

Sweden Innovation Days är ett årligt evenemang med föreläsningar och diskussionspaneler som tar upp hur innovation kan påverka vårt samhälle, miljö och ekonomi.

Enkel manövrering möter innovation

Det speciella med detta projekt var att det var väldigt mycket information som behövde presenteras på ett bra, användarvänligt och snyggt sätt. Dessutom behövde innehållet vara enkelt för kunden att administrera. Kombinationen mellan att behöva strukturera upp mycket information på ett användarvänligt sätt som även ser modernt och snyggt ut och är lätt att redigera var både utmanande och kul!

Hemsidan är innovativ, enkel och modern för att spegla evenemanget. Ignite Sweden kan enkelt administrera webben framåt då mycket är automatiserat. Information behöver bara ändras på ett ställe, så uppdateras det på alla ställen den informationen syns.

En webb som möjliggör engagemang

Syftet är att på ett tydligt sätt visa vad det är för evenemang samt göra det enkelt för användaren att anmäla sig, se vilka personer som medverkar och vilka programpunkter som gäller varje dag. Dessutom ska besökaren få tillgång till videor från YouTube med föreläsningar från tidigare år.

Det var fantastiskt att arbeta med er på Hamrén. Webbsidan ser superbra ut och har en mycket bättre ’backend’ än vad vi hade tidigare. Ni är super snabba och effektiva med förslag och fixade några utmaningar/frågor vi hade väldigt snabbt utan några stressmoment.

Jamie Bowd – International Communications Manager, Ignite Sweden

Användarvänligt anmälningsformulär

Eftersom att det är ett digitalt event så blir anmälningsformuläret extra viktigt, då det fungerar som själva entrépunkten till eventet. All information som rör eventet kommer förmedlas till användaren genom uppgifterna i formuläret. 

Sweden Innovation Days ville ha ett enkelt sätt att få överblick över anmälningar som kommer in. Med det som utgångspunkt skapade vi ett anmälningsformulär där de själva kan exportera ut anmälningarna till sina egna system. Det är ett sätt för dem att segmentera informationen, vilket bidrar till att göra den lätthanterlig.

Vill du också ha en användarvänlig hemsida med som är enkel att administrera?

Hör gärna av dig, så hjälper vi dig med allt från koncept till lansering!

Om projektet

Kund: Vinnova och Ignite Sweden

Vad vi gjorde

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.