Almroths – en ny site att utforska

Almroths är ett kreativt service- och logistikföretag som samordnar sina tjänster för att lösa just ditt logistikbehov. De är ett lokalt och väletablerat Norrköpings bolag som utan problem erbjuder transport i hela Sverige och utomlands. 

En informationssajt som fångar ögat

Almroths ville ha en informationssajt som stack ut och inte såg ut som alla andra. Detta var ett kortare projekt med målet att ta designskiss från idé till webb. Tillsammans skapade vi en sajt som fångar ögat och känns kreativ och nytänkande, precis som Almroths.

Desktopvy av Almroths sajt med lagerhyllor i bakgrunden

Fokus på meny och undermeny

Det är en mindre sajt med mycket fokus på meny och undermeny. I detta projekt samarbetade vi med Andreas på Nofont. Andreas stod för koncept, sitemap och skiss medans vi översatte detta till en webbplats.

Effektfulla övergångsanimationer

Alla övergångsanimationer gjordes i Javascript biblioteket jQuery, vilket var roligt och utmanade. Resultatet blev en smooth övergång när man scrollar i menyn. En av utmaningarna i detta projekt var att minimera fördröjning när användaren scrollar.

Att låta menyn ta mycket plats och få fokus, även på mindre informationstunga sajter, är något vi tror kommer synas mer och mer framöver. Har du en idé eller tanke? Kontakta oss: 011-400 98 92

Om projektet

Kund: Almroths

Vad vi gjorde

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.