Designlyft med fokus på filtrering för OMT

Tillsammans med OMT har vi arbetat fram en uppdaterad design för deras webb med fokus på filtrering som gör det enkelt för besökarna att hitta till rätt lösning snabbare!

Färre klick för bättre användarupplevelse

OMTs målgrupp har tidigare fått klicka sig igenom sida till undersida och ytterligare undersida för att landa på rätt lösning. För att frångå detta bestämde vi oss för att ta fram ett användarbeteende som gynnar OMTs målgrupp. Resultatet som genomsyrar OMTs nya webb är den användarvänliga filtreringsfunktionen. Genom denna kan besökarna numera filtrera sig fram till rätt lösning, filtrera om för att se ytterligare lösningar, och samtidigt stanna kvar på sidan utan att behöva klicka sig vidare.

Bevara det gröna

De gröna tonerna som tidigare använts finns kvar och används i större utsträckning främst i klickbara element och knappar. De ljusare tonerna omfamnar bakgrundsytor som ett subtilt komplement till de skarpare gröna tonerna för en harmonisk upplevelse. De färgglada bilderna presenteras i mindre ytor för att bevara den röda tråden i färgschemat, samt för att lyfta textinnehåll.

OMT innebär förbättring inom Organisation, Management och Teknik.

OMT innebär förbättringar inom Organisation, Management och Teknik. OMT skapar effektivitet i tekniska projekt och verksamheter samt funktion och tillgänglighet. Detta genom att arbeta med ledarskap, projektledning, konsulttjänster och teknikprodukter till deras kunder med fokus på lösningar och kvalitet.

På hemsidan går det att ta del av kontaktuppgifter och information om OMTs branschlösningar och affärsområden.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.