Stenhammar Competition uppmärksammas i media

Wilhelm Stenhammar  International Music Competition är en åtta dagar lång musiktävling och musikfestival. Varannat år hålls tävlingen i Norrköping och attraherar unga operasångare från över hela världen.

Ny design och förenklad anmälningsprocess

Vi har varit med och tagit fram hemsidan som är en viktig del i ansökningsprocessen till Stenhammar Competition. Vårt uppdrag var att förbättra användarens upplevelse under ansökningsprocessen på hemsidan, samt att förenkla administration av tävlingen för Stenhammar själva. Vi har även tagit fram ny design och förnyat den visuella helheten på hemsidan.

”Hamrén har hjälpt oss att designa och utveckla en ny webbplattform för Stenhammar Competition som har en unik urvals- och ansökningsprocess. Detta har resulterat i att vi har slagit rekord i ansökningar från hela världen. Ett bättre betyg kan jag inte ge och jag kan varmt rekommendera Hamrén Webbyrå som som samarbetspartner.”

säger Sonja Stenhammar, grundare för Stenhammar Competition

Uppmärksamhet i media

Det stora intresset för tävlingen har även uppmärksammats i en artikel i Norrköpings Tidningar. 120 sångare från över 30 länder har sökt sig till tävlingen, bl.a. finns representanter från Sydafrika, Israel, Kanada, Japan, Colombia, USA, Vitryssland, Frankrike, Österrike, Sydkorea och Kina. Utöver det har även hela 35 sångare från Sverige anmält sig.

Tävlingen hålls första veckan i juni i De Geerhallen i Norrköping och finalkonserten kommer att direktsändas i Sveriges Radio P2.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.