Ny hemsida för Sky – Your home(page) away from home

Sky Hotel Apartments erbjuder modernt inredda hotellägenheter i Linköping och Stockholm, utrustade med allt som behövs för att bo både längre och kortare perioder. I erbjudandet finns även konferensanläggningar med fantastisk utsikt över stadskärnan i Linköping.

Sommaren 2019 fick vi kontakt med Sky Hotel Apartments som var i behov av hjälp med att optimera sin hemsida och göra den snabbare – både för sina besökare och för hemsidans administratörer. Vi har även tagit fram en ny design som ger hemsidan ett visuellt lyft. Vi har gått från deras blåa färg till en mer grå/svart färgskala som känns exklusiv.

Ett annat syfte med att göra om hemsidan var att göra det enklare för användare att göra en bokning. Vi har därför lyft alla bokningsformulär till startsidan, vilket gör att besökare enkelt kan boka vilken som helst av Sky’s koncept direkt från start. Vi har även förbättrat formulären och filtreringssystemen som finns på sajten och tydliggjort call-to-action-knapparna. 

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.