Identitet och webbplats till Eckerström Fastigheter

Eckerström Fastigheter är ett bolag som bedriver förvaltning och uthyrning av främst lager- och industrifastigheter i Norrköping. Ett roligt uppdrag som gav oss fria händer - från koncept till utveckling av hemsidan!

Nytt bolag, återkommande kund

Eckerström Fastigheter är geografiskt spridd i mellersta Sverige, med tyngdpunkt i Norrköping där de till yta största fastigheterna är belägna. Det är ett familjeägt bolag som bl.a. äger Colmec-gruppen som är en av våra större kunder. Vi har under flera år haft ett bra samarbete och därigenom även fått förtroendet att hjälpa till med detta projekt.

Hemsida med modern industrikänsla

Uppdraget innebar att vi fick ta fram en ny varumärkesidentitet och webbplats för att visa upp ett tillgängligt och modernt bolag, med inslag av industrikänsla i det visuella formspråket. Vi har förutom logotyp, typsnitt och färger även tagit fram mönster som påminner om planritningar för att spegla deras kärnverksamhet. Hemsidan är byggd med ett tydligt framtidstänk för att kunna leverera även när företaget växer. Vi lanserade hemsidan förra veckan!

Kan vi hjälpa till?

Behöver ditt företag en ny hemsida, fräscha upp det grafiska formspråket eller kanske en intressant artikel som drar besökare? Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.