Marieborgs folkhögskola i Norrköping får ny layout

Marieborgs folkhögskola har nu en ny färsk hemsida och vi har förbättrat både design och teknik. Den tidigare hemsidan var svår att redigera och arbeta med vilket innebar att innehållet inte hölls uppdaterat. Lanseringen av den nya hemsidan innebär att all personal på Marieborgs folkhögskola enkelt kan redigera text och bilder, med hjälp av redigeringsverktyget Gutenberg.

Marieborgs folkhögskola erbjuder ett flertal olika kurser inom olika ämnen, bland annat:

  • Musik, teater, textil och skrivande.
  • Svenska som andraspråk.
  • Temakurser.
  • Personlig utveckling, Demokrati och ansvar (PUDA).

Undervisningen sker på flera platser i Norrköping.

Hemsidan har i designen blivit mer tillgänglighetsanpassad i och med bland annat tydligare knappar med högre kontrast i färgerna och enklare anmälnings- och kontaktformulär. Vi har även ett förvaltningsavtal vilket innebär att vi ser till att ta backuper och sköta uppdateringar på hemsidan, för att tekniken ska hålla så länge som möjligt.

Under hösten och vintern kommer vi fortsätta att samarbeta genom att sammanställa en grafisk manual samt formspråk och material till både tryckta och digitala medier inför ansökningsperioden som drar igång i början på nästa år. Det berättar vi mer om senare!

Har du också svårt att redigera och jobba med din hemsidan? Hör av dig till oss så ska vi hjälpa till!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.