Ny hemsida till Women’s Career Network!

Women’s Career Network är en plats för ambitiösa och passionerade ekonomi- och juridikstudenter att nätverka med likasinnade, karriärmentorer och högklassiga företag.

Vi har utvecklat en ny hemsida till nätverket där de bland annat kan kommunicera med sina medlemmar, publicera evenemang och sprida information om sina mentorsprogram. En webbplats som är enkel för administratörer att redigera, då den är uppbyggd i WordPress Gutenberg.

WCN har tagit fram en design som är varm och inbjudande, som vi gett feedback på för att kunna hitta bästa möjliga resultat för webben. Tillsammans har vi haft ett bra samarbete som helt genomförts på distans via videosamtal och telefon.

Nätverken finns i Sverige, Finland, Schweiz och Australien. Uppdraget är att skapa en väg till framgång för kvinnor tidigt i karriären, genom att skapa ett utrymme för att bygga ett starkt och mångsidigt nätverk på ett roligt och inspirerande sätt. De arbetar för att minska könsgapet för kvinnor i ledande positioner.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.