Hyllar kreativitet i årets Norrköping Light Festival

Vi är med i årets upplaga av Norrköping Light Festival och deltar med vårt egenskapade bidrag Mind Made. Installationen går att se i våra fönster på vårt Norrköpingskontor på Hamngatan 2. Årets tema för festivalen är Tillsammans och gemensamt har vi under hösten arbetat fram och skissat på våra verk för att kunna sprida ljus under årets mörkaste månader.   

Norrköping Light festival är igång och vi är stolta över att få vara en del! På vårt Norrköpingskontor har vi skapat installationen Mind made. Med installationen vill vi hylla neurodiversitet och kreativitet! Hjärnan är en labyrint av fantasi och förundran. Vi och våra hjärnor är alla olika, men i alla hjärnor befinner sig kreativitet i en eller annan form.

Mind Made är en hyllning till vår fantastiskt kreativa hjärna och alla dess uttryck! Oavsett om du tänker i banor som är fria, färgglada, strukturerade och monokroma eller något däremellan finns det alltid sammanhang där just ditt tankesätt är betydelsefullt.

Som designers och utvecklare på Hamrén svävar vi mellan teknik och konstnärliga uttryck och ser därför olika typer av kreativitet som massiva tillgångar. Vad din hjärna skapade hade ingen annan kunnat skapa. Ingen hjärna är den andra lik och det gör allt ännu mer spännande.

Vår ursprungliga skiss av installationen.

Vi är mycket glada att få verka i och bidra till vår fantastiska stad och till en fin tradition, men också i vårt dagliga arbete med hemsidor och trycksaker för lokala företag och organisationer.

Alla installationer lyser fram till 31 januari. Läs mer om vår installation och alla andra på Visit Norrköping.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.