Nytt (hemside)liv i Norrköpings hjärta.

Vi som är välbekanta med Norrköping vet att ett av stadens mest omtyckta områden är industrilandskapet. Där hittar vi konserthuset, universitetet, ett flertal museer och inte minst – Yllefabriken.

Yllefabriken är en gammal textilfabrik, som efter att ha stått orörd i årtionden nu byggts om till bostadsrätter, hyresrätter och verksamhetslokaler. Under våren har vi på Hamrén haft nöjet att utveckla Yllefabrikens hemsida, tillsammans med våra vänner på BYN Kommunikation.

Integrerade bostäder

Hemsidan innehåller inte bara information om Yllefabriken som projekt och område. Den är också den centrala punkten att hitta lediga hyres- och bostadsrätter på.

Hanteringen av nya hyres- och bostadsrätter sköts idag av administratörer i flera olika system. Med hjälp av en API-lösning utvecklade vi en funktion som publicerar och uppdaterar bostäderna automatiskt på hemsidan också, utan att någon ytterligare handpåläggning krävs. Smidigt!

Automatisk publicering av hyres- och bostadsrätter.

Visualiserat bygge

Byggnationen av Yllefabriken sker i två etapper. I etapp 1, som redan är avslutad, byggdes den gamla fabrikslokalen om. I etapp 2, som står för dörren, bygger man till ett 17 våningar högt torn ut mot Strömsparken, en tillbyggnad vid Garvaregatan, samt en terrass vid Strömmen.

För att på ett enkelt sett visa de olika byggnationerna, tog vi fram en bild med interaktiva punkter. Håller man muspekaren över någon av punkterna, syns en ruta med mer information om vad som händer just där!

Byggnationen visualiserad med hjälp av ”hotspots”

Vill du se hemsidan i sin helhet?

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.