Dags att upptäcka den svenska naturen!

I takt med att resor runt om i världen och drömmen om att upptäcka nya platser utomlands känns mer och mer avlägsen är vi många som istället tagit oss ut i den svenska naturen. Även på hemmaplan finns det fortfarande mycket att se och upptäcka. För att möta detta nya friluftsintresse så lanserades naturkunnig.se. En plats där vi kan lära oss allt vi behöver veta om den svenska naturen och biologiskt mångfald.

Naturkunnig är en digital utbildning framtagen av ett antal Länsstyrelser och andra aktörer och har till syfte att öka både intresset och kunskapen om biologiskt mångfald och naturen hos allmänheten. Läs mer om projektet här.

Tillsammans med kommunikationsbyrån BYN har vi på Hamrén haft glädjen att få utveckla hemsidan och översätta en utbildning digitalt till en rolig och kunskapsgivande upplevelse. Ta chansen att prova på kursen idag, kan du gå hela vägen till att bli en naturobservatör?

Vet du…?
– Hur många olika arter och organismer det finns på jorden?
– Hur många av Sveriges djur och arter som är fridlysta?
– Varför vi behöver fler lövträd i Sverige?

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.