Ny hemsida till Sorunda korvfabrik

Sorunda Korvfabrik, ett familjeföretag som verkat i tre generationer, säljer egentillverkade korvar baserade på endast svenska kvalitetsråvaror. Vi på Hamrén står för design och utveckling av en ny hemsida som lyfter fram produkterna och Sorunda korvfabriks story ännu mer.

Familjeföretag i tre generationer

Den lilla lanthandeln som köptes på 70-talet har utvecklats genom tre generationer och växt till en fabrik som producerar många olika typer av korvar, både veganska och med kött. På hemsidan går det nu bland annat att ta del av produkter med tillhörande produktinformation, inspirerande recept och återförsäljare.

Digitala utbudet ökar

Från en liten lanthandel har familjen tagit företaget framåt och idag säljs deras produkter bland annat hos de största matkedjorna så som Mathem, Coop, Ica och Willys. De utvecklar ständigt sina produkter och verksamhet. För att lyfta fram och även ge plats åt de veganska produkterna har sorundakorvfabrik.nu fått en grönare kompanjon på sorundavego.se.

Kan vi hjälpa till?

Behöver ditt företag en ny hemsida, fräscha upp det grafiska formspråket eller kanske en intressant artikel som drar besökare? Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.