Säg hej till vår praktikant, Towe!

Vår nya praktikant Towe studerar sitt tredje, och sista, år vid Kommunikatörsprogrammet på Södertörns högskola i Stockholm. Nu ser hon fram emot att spendera två spännande praktikmånader på kontoret i Norrköping.

Vad gör en kommunikatör på en webbyrå?

Du kan jobba med externkommunikation, som exempelvis producera innehåll till webb och sociala medier. Men även internkommunikation som exempelvis skapa kommunikationsplaner och nyhetsbrev. Områdena är många och varierande!

Kommunikation är ett brett område, är det något ämne du har fastnat för extra mycket?

Under utbildningen har jag fastnat för digital kommunikation och grafisk formgivning. Det är det som ligger till grund för att jag vill praktisera på en webbyrå.

Hur hamnade du på Hamrén?

Jag tyckte att projekten som Hamrén jobbat med såg snygga och proffsiga ut och tänkte ”det där skulle jag också vilja kunna göra.” Sedan så promenerar jag ofta runt strömmen med min hund, och tyckte att kontoret såg mysigt ut utifrån.

Berätta något otippat om dig själv!

Jag tycker om att fotografera ödehus! Har varit runt på en del häftiga platser.

Avsluta meningen: På praktiken ser jag mest fram emot…

Att få mer erfarenhet och fler verktyg att ta med mig ut i arbetslivet.

Välkommen till oss, Towe!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.