Ny hemsida åt nystartade Recycling Sweden ROI

Kundkatalogen i Malmö växer – näst på tur är nystartade Recycling Sweden ROI! Företaget erbjuder en helhetslösning inom återvinning och avfallshantering till kunder i Skåneområdet, och kickar igång verksamheten nu i januari. Vårt arbete har inneburit en helt ny grafisk identitet, en logotyp och en hemsida.

Recycling Sweden ROI tillhandahåller ett flertal olika produkter för sina kunders avfallshantering, sortering och förvaring. De erbjuder även lösningar för att köpa avfall av kunderna och därmed ge tillbaka avfallets värde, return of investment (ROI). De sköter hela kedjan från inköpa av avfallskärl, till transport och återvinning av avfallet för alla sina kunder i Skåne.

Grafisk profil med ROI i fokus

Den nya grafiska identiteten innebar framställandet av en ny logotyp, val av färger och teckensnitt.

Logotypen fokuserar på delen ROI i namnet, eftersom return of investment är en av de saker som gör företaget unikt. I logotypen ser vi två pilar staplade på varandra, som tillsammans bildar ett träd. Pilarna symboliserar avkastningen, medan trädet för tankarna till natur, återvinning, och våra svenska tallskogar.

Hemsida för ett växande företag

Hemsidan byggdes för möjligheten att sprida information om olika tjänster och produkter till nya kunder och att göra det enkelt för nya potentiella kunder att ta kontakt med företaget. Sidan har skapats med möjligheter för utveckling i takt med att företaget växer och blir större.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.