Söderstaden

Söderstaden, hyresvärden i Norrköping och Söderköping, behövde en hemsida som var enklare för kunden att hitta rätt på. Att utforska lediga bostäder som passar kundens önskemål skulle vara smidigt och tydligt.

Fokus på användarupplevelsen

Vi lagt mycket fokus på användarupplevelsen genom att implementera filtreringsmöjligheter och tydliga sektioner som visar all nödvändig information kring en bostad på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom hjälper ikoner till att göra det ännu enklare att hitta rätt information genomgående på hemsidan.

Modernt och intressant formspråk

Vi har utgått från det formspråk som Söderstaden tidigare haft men tagit med det in i nutiden och gjort det mer modernt, intressant och mer unikt. Här har vi använt oss av en siluett av ett hus som grafiskt element som återkommer på flera platser och på olika sätt på hemsidan. Söderstadens klassiska blå färg har fått sällskap av några ljusare nyanser. En ljusare blågrå som ger ett klassiskt intryck tillsammans med en beige färg som inger värme.

Enkel administration

Det har också blivit mycket enklare för Söderstaden att administrera hemsidan och lägga in nya bostäder. Det finns plats för att lägga in och se bilder och planritningar på ett användarvänligt sätt både för administratören och kunden som kikar på sidan utifrån.

Till sist så har vi skapat ett formulär för intresseanmälan som gör det enklare för Söderstaden att hitta rätt bostad till respektive person. Trots att det är mycket information att fylla i är det tydligt och lättöverskådligt även för användaren då formuläret är indelat i sektioner med tydlig rubriksättning.

Den nya hemsida göra det både enklare och mer intressant att hitta bostäder i Norrköping och Söderköping!

Om projektet

Kund: Söderstaden

Vad vi gjorde

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.