Ny och fräsch startsida till Östsvenska Handelskammaren

Under hösten fräschade vi upp Östsvenska Handelskammarens startsida. 100-listan och ESIC flyttade in under huvudsidan för att samla alla nätverk under ett och samma tak. På startsidan strukturerade vi om innehållet så att besökaren snabbt och enkelt kan nå den information som är mest relevant just nu. Då och då ändras ju behoven kring vad som ska kommuniceras.

Alla nätverk under samma tak

100-listan och ESIC är två av Östsvenska Handelskammarens många nätverk. Nu kan du nå dem via menyn på startsidan, precis som de övriga nätverken. 100-listan finns till för att hjälpa företag att öka sin lönsamhet genom ett aktivt styrelsearbete och att lyfta styrelsekompetenta kvinnor som vill ta sig an styrelseuppdrag. ESIC är ett professionaliserat nätverk i näringslivet som finns till för att främja Ostlänken och andra stadsomvandlingsprojekt.

Headern var tidigare en film men nu växlar den istället mellan att visa olika bilder, i kombination med en rubrik och text med tydligt budskap. Nyheter och event har varit separerade men i den uppdaterade designen valde vi att blanda innehållet tillsammans med innehåll som länkar vidare till utvalda sidor.

Förenklad navigation på startsidan

Två viktiga saker för Östsvenska Handelskammaren är medlemmarna och den personliga kontakten mellan organisationen och medlemmarna. Med det som grund valde vi att presentera kontaktpersoner på startsidan, för att bjuda in till direktkontakt med Östsvenska Handelskammarens medarbetare. Det är något vi kan rekommendera för att skapa en mer personlig känsla gentemot användaren.

Presentera kontaktpersoner direkt på startsidan för att ge användaren en mer personlig upplevelse och uppmuntra till direktkontakt.

Även Mötesplatser går nu att finna på startsidan, så att du enkelt ska kunna se vart Östsvenska Handelskammaren håller till. Tillsammans med sektionen som innehåller nyheter från medlemmar.

Instagraminlägg som engagerar

Glöm inte! Även Östsvenska Handelskammarens Instagram fick ett lyft för ett tag sedan, med hjälp av mallar från oss, för att skapa ett enhetligt uttryck på bilder och videos på sociala medier.

Surfa in och se resultatet!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.