Ett kalas med Koll

Idag har hela Norrköpingskontoret varit på Byrån mot diskriminerings 20-årskalas, fantastiskt att höra om deras historia och viktiga arbete för arbetsrätt och mot diskriminering.

20-årskalas

I samband med kalaset släpptes också två filmer som aktualiserar frågor om diskriminering och arbetsmiljö. Filmerna bygger på elevers egna erfarenheter av apl. De fungerar som utgångspunkt för diskussion om jargonger, maktrelationer och kränkningar kopplade till arbetslivet. Till filmerna finns samtalsövningar och i slutet av dem hintas om den nya profilen vi tagit fram för Byrån mot diskriminerings del.

Klicka här och scrolla ner till Filmer för att kika >>>

Vi har för Byrån mot diskriminerings räkning tagit fram ny profil till deras projekt Koll på jobbet och håller på att ta fram en omarbetad grafisk profil för hela Byrån.

Kan vi hjälpa till?

Behöver ditt företag en ny hemsida, fräscha upp det grafiska formspråket eller kanske en intressant artikel som drar besökare? Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.