Hemsida till Sveriges största enskilda lärarpris

"Ingemars Lärarpris är ett unikt pris. Av tradition har det legat mer klang i forskningen medan lärargärningen har stått i skymundan. Nu ska de goda lärarna uppmärksammas och tänk om det också kan bli så att de duktiga lärarna dras till LiU?"

Ett stort pris för en stor insats

I ännu ett samarbete med Linköpings universitet har vi tagit fram en hemsida för utmärkelsen Ingemars Lärarpris. Vi har tidigare tagit fram hemsidan Studentuppdrag för universitetets räkning. Priset delas ut till en engagerad och duktig lärare som gör eller har gjort en stor insats för utbildningen och dess utveckling vid LiU. Utmärkelsen är Sveriges största enskilda lärarpris med en prissumma på minst en halv miljon kronor.

Nominera

På hemsidan kan du nominera lärare till Ingemars Lärarpris om du är student, alumn, anställd eller tidigare anställd. Nästan alla vi på Hamrén har utbildning från vårt lokala universitet LiU och kommer självklart nominera de lärare vi gillade bäst och sen hålla tummarna hårt!
Designskissen för projektet kommer från LiU.

Klicka här för att komma till hemsidan >>>

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.