Äntligen lansering av nya Samhall.se

Under flera års tid har vi hjälpt Samhall med tekniska lösningar, stora som små. Dels har vi vidareutvecklat och förbättrat startsidan tills det var dags att ta ett helhetsomtag, vilket vi under de senaste månaderna har fått det stora förtroendet att göra! I arbetet har vi uppdaterat samhall.se med helt ny design, förenklat navigeringen och tekniska lösningar. Vilket vi är väldigt glada och stolta över!

Hemsidan har fått ett designlyft, där en flexibel design varit i fokus. Samhall kan nu på egen hand snabbt addera kampanjer eller annan viktig information. Självklart är allt innehåll responsivt och fungerar på alla skärmstorlekar och webbläsare.

I arbetet har vi skapat en tydligare bro mellan Samhalls erbjudanden och kategorier på Story (artiklar från deras egna magasin) som motsvarar deras tjänster. Dessutom smälter sidan för Story tydligare ihop med den övriga stilen på hemsidan.

Många av besökarna på samhall.se är potentiell arbetskraft som snabbt och smidigt vill hitta till den rätta sidan för att ansöka om jobb. Därför har vi skapat en helt ny sida som heter ”Så funkar Samhall” som hänvisar till ansökan och som även informerar potentiella samarbetspartners hur de kommer i kontakt med Samhall för att anlita arbetskraften.

En betydande funktion för besökarna på samhall.se är att innehållet anpassas efter besökarens beteende. De som är intresserade av ”tillverkning och produktion” och exempelvis klickat sig in och läst artiklar inom detta ämne på Samhall Story är troligtvis även intresserade av att läsa vidare om samma tjänst. För denna funktion mäts och optimeras innehållet på varje sida för att göra besökarens resa anpassad efter sina intressen.

I designarbetet har vi även designat och producerat ikoner och illustrationer, främst för sidorna Erbjudanden och Så funkar Samhall. Varje erbjudande har sin egen ikon och illustration, och ”Så funkar Samhall” har blivit mer pedagogisk med illustrationer som beskriver de olika resorna.

Fler förbättringar som gjorts är att hemsidan utökats med en lättläst sida, förenklat användningen av lyssna-funktionen och i sin helhet lagt mycket fokus på navigation och design för att göra hemsidan så tillgänglig som möjligt.

Vi är tacksamma för förtroendet att arbeta med ett företag som arbetar med en viktig del av samhället!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.