All you need is love

Som ledare i ett företag är jag mån om att framtiden och ekonomin i företaget ser ljus ut. Fokus ligger ofta på på att öka omsättning och resultat för att vi ska kunna utvecklas och må bra som bolag. För en tid sedan genomförde vi ett pro bono jobb (betyder: ”för den goda sakens skull” på latin) åt en organisation i Norrköping. Vi gjorde det för att stötta det lokala och för att värna om en god sak.

Resultatet av det här projektet blev: 

  • En supernöjd och glad kund som spred kärlek om vår insats och delade deras upplevelse i flera sociala kanaler.
  • En grym och annorlunda produktion som stack ut och som landat i final i stora designtävlingar.
  • Flera kontakter och kunder i nya städer.
  • Nya skarpa uppdrag varav ett blir det största i företagets historia.

Jag kunde aldrig drömma om att resultatet av detta, trots min farhåga (ska erkännas) för att det inte var ekonomiskt lönsamt, har resulterat i en grym produkt som gett oss så mycket mer. Jag har lärt mig att när vi ger kärlek och erbjuder våra kunskaper så följer också ekonomin med.

Min inställning som ledare till att lyssna på nya idéer och våga ta nya vägar har blivit mer flexibel, vilket resulterar i att jag blir en bättre kollega och ledare. Alla blir helt enkelt vinnare när vi hjälps åt, är generösa och vågar ta steg i nya riktningar. Jag vill verkligen rekommendera er alla att våga ta nya steg i nya riktningar genom att följa ert hjärta.

Alla vinner om hjärtat får vara med.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.