Mångsidig och kreativ marknadsförare kompletterar Malmö-teamet

Vårt Malmö-kontor växer! Vi kickar igång det nya året med att säga hej till Anna Farhadi – vår nya affärsutvecklare/projektledare.

Passion för varumärkesutveckling och att bygga relationer

Anna kommer närmast från ett fastighetsutvecklingsföretag där hon varit projektledare på marknadsavdelningen. Hon har även flera års erfarenhet av jobb inom grafisk design, varumärkesutveckling, eventkoordinering, kreativa workshops, projektledning… Ja, hon har helt enkelt en grym bredd inom allt som har med marknadsföring att göra!

Vad kul att du är här Anna! Beskriv dig själv med 3 ord.
Vad kul att vara här! Hmm… snäll, variationssökande (gills det som ett ord?), strukturerad

Landet eller stadsmänniska?
Definitivt stadsmänniska. Jag behöver se människor i rörelse och känna att jag kan gå ut och hitta på saker när jag vill.

Hur dricker du ditt kaffe?
Koffeinfritt och rikligt med havremjölk i.

Vad har varit det bästa med att börja på Hamrén?
Att komma in i en helt ny roll! Jag är så taggad på att börja med alla spännande projekt och få träffa nya kunder.

Vad har varit bäst under din första vecka?
Det känns som att jag klickat väldigt bra med alla direkt. Kontoret är så fint med utsikt över takåsarna i Malmö och jag har redan fått hoppa in i byråvardagen. Till och med hunnit ett besök till Norrköping på heldagsutbildning – känns som en bra början på ett produktivt år.

Om du inte hade jobbat med marknadsföring och kommunikation, vad hade du jobbat med då?
Det är en svår fråga för det ändras hela tiden. Jag är supernyfiken på många andra karriärbanor men jag tror alla har en gemensam nämnare, vilket är kreativitet. Jag skulle nog vilja jobba med språk, eller bli konditor, eller eventansvarig… ja, ni ser. Jag gillar typ allt 🙂

Vill du också jobba med oss?

Vi håller alltid ögonen öppna efter nya talanger. Är du också adaptiv, social, kreativ och modig? Kontakta oss på info@hamrenmedia.se

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.