Sense Försäljning AB väljer webb och e-handel från Hamrén

Senses produkter ser du i de flesta affärer runt om i Norden. I våras var det dags för dem att förnya sin hemsida och deras e-handel mot deras återförsäljare. Vi fick förtroendet att leverera den nya webbplattformen för både hemsida och e-handel.

De behövde en skalbar hemsida och e-handel som var lika enkel att använda i mobiltelefonen, läsplattan och datorn. Deras återförsäljare skulle enkelt kunna logga in och mötas av just sina priser och rabatter på sortimentet. De önskade även en effektiv hantering för uppdatering av produkter och priser via Excel.

Vi valde att bygga deras lösning i WordPress och WooCommerce som är den mest använda plattformen för både hemsidor och e-handel idag (en färsk undersökning från aug 2014 visar att hela 18% av världens e-handel använder just WooCommerce). Kunden fick även en anpassad manual som visar hur de sköter hela sin hemsida samt en grundlig utbildning i WordPress och WooCommerce.

Hamrén har även fått förtroendet att ta ett helhetsansvar för hosting, drift och säkerhetsuppdateringar av Senses lösning.

Besök sense-ab.se för att se hur deras nya sida blev.

Behöver du hjälp att utveckla ditt företag på nätet så välkommen att kontakta oss på info@hamren.hamster.hamrenmedia.se eller
011-400 98 92 så finner vi den bästa lösningen för dig!

 

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.