Säg hej till Caroline!

Nu har höstterminen startat igång på riktigt, och på Malmökontoret innebär detta att vi säger hej och välkommen till vår nya praktikant - Caroline! 

Hej Caroline! Matlagning, golf och växter. Och så webbdesign, förstås. Har vi missat något?

Hej, det var en bra beskrivning av mig skulle jag säga. Jag är uppväxt i Lund, jag har pluggat i Malmö. Jag uppskattar alltid en kopp kaffe, den behöver inte ens vara så god. Jag är utbildad barista, det kan vara bra att veta om man vill göra en specialbeställning på latte art någon gång.

”Jag uppskattar alltid en kopp kaffe, den behöver inte ens vara så god.”

Men det var inte helt självklart att det var just webb du skulle jobba med, eller hur? Berätta!

Nä jag hade bestämt mig för att jag skulle jobba med människor i mitt liv och började därför plugga till sjuksköterska. När jag pluggade tyckte jag dock alltid att det var roligast att ta fram infoGraphics, bilder och illustrationer till presentationer. Så då kom jag på att man kan ju plugga inom design också.

Jag avslutade min sjuksköterskeutbildning efter ett år och då började jag plugga på Malmöuniversitet inom medieteknik istället. Det var under utbildningen i Malmö som mitt stora intresse för webbutveckling växte.

Jag insåg ju även att man inom design och webbutveckling även jobbar med många olika människor så det är ett stort plus för mig.

”Det var under utbildningen i Malmö som mitt stora intresse för webbutveckling växte.”

Tiden springer iväg och du har redan hunnit vara hos oss i två veckor. Har livet på en webbyrå varit som du tänkte dig?

Ja men det tycker jag, det är roligt att ni har ett högt tempo och verkar alltid ha något att göra. Jag hade inte tänkt på att man på en webbyrå lär sig så mycket mer än bara webbutveckling, man lär sig mycket om kunderna och vad deras företag gör och hur det går till, väldigt spännande.

Avsluta meningen: På praktiken ser jag mest fram emot…

Att lära mig mer om hur det går till att arbeta på en webbyrå och efter det känna mig redo för att ta steget ut i arbetslivet och faktiskt arbeta med det jag har lärt mig.

Tack, Caroline! Vi ser verkligen fram emot att lära känna dig ännu mer, och se dig utvecklas här hos oss. Välkommen!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.