Candor Sweden

Candor är ett internationellt företag med mer än 70 år av erfarenhet och en ledande leverantör av specialkemikalier, metaller och utrustning för ytbehandlings-, verkstads-, och elektronikindustrin. 

Färg som poppar och tekniska typsnitt

Vårt uppdrag har varit att uppdatera och expandera företagets varumärke. Detta genom att förnya dess kommunikation och marknadsföring till att spegla Candors värderingar: skandinavisk kvalité och ständig utveckling.

Resultatet blev en grafisk identitet med fokus på lager och ytskikt, för att spegla verksamhetens kärna. Vi uppdaterade Candors huvudkulör till en lite mer poppig variant, samt valde teckensnitt med teknisk karaktär för att stärka varumärkets igenkänning.

Den grafiska identiteten användes sedan för att ta fram en hemsida, visitkort och mallar till diverse digitalt och tryckt material.

Mockup för hemsidan candor. En desktopversion i mitten, en surfplatteversion till vänster och en mobilversion till höger.

Om projektet

Kund: Candor Sweden

Vad vi gjorde

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.