Information flyter lika lätt som vatten på Spowdis nya hemsida

Kan du tänka dig en framtid där man kan odla mer mat med mindre vatten och helt utan utsläpp? Spowdi har en lösning för att nå denna framtid, vilken vi har fått möjligheten att presentera på företagets nya hemsida — en lättnavigerad webb som guidar dig rätt oavsett om du är kund, investerare, media eller bara allmänt intresserad om att arbeta för en mer hållbar framtid.

En smart hemsida för ett smart system

Spowdi är ett företag som vill förändra världen till det bättre genom sitt smarta bevattningssystem. Med hjälp av solceller och en liten smidig pump menar de att bönder kan odla mer mat med mindre vatten och helt utan utsläpp.

Vår utmaning var att utifrån en tidigare satt grafisk profil designa och bygga en användarvänlig hemsida som förklarar systemet för alla potentiella kunder och intressenter. Innehållet måste presenteras på ett välstrukturerat sätt där mottagaren, oavsett investerare, organisation, media, ägare, distributör, eller slutanvändare, förstår informationsflödet och kan lätt ta till sig till relevant destination.

Resultatet blev en härligt ljus gråblå hemsida som är modern, informativ och relevant. Du börjar med att mötas av en film på startsidan som direkt visar vad det handlar om — i Spowdis egna ord, Smart Farming — samt ett starkt hoppfullt budskap. Du bjuds in att lära dig mer om Spowdi och leds vidare till relevanta delar av hemsidan.

Bildspråket ger ytterligare inblick genom att både visa hur systemet ser ut och fungerar samt människor som kan använda det. Vi har även tagit fram och använt stora ikoner som ytterligare väcker intresset och förklarar vilka delar som är viktiga hos Spowdi.

Självklart är hemsidan anpassad efter olika enheter och skärmar så att du kan få samma upplevelse oavsett om du är på en mobil eller dator. Kanske ännu mer relevant i detta projekt — hur många besökare kommer klicka in sig från gården?

Besök även du Spowdis hemsida för att upptäcka en modern och användarvänlig webbplats!

Behöver du också uppdatera din verksamhets hemsida?

Välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper gärna till från koncept till lansering, och även sedan!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.