Handgjorda lampor och möbler inspirerade av skandinavisk natur

Under många år har Nina Annas designat egna lampor och möbler inspirerade från naturen och olika platser på Gotland. Inspirationen, historierna och vägen dit har nu samlats ihop i inlägg på hennes nya hemsida ninaannasdesign.se, tillsammans med bilder och information om alla designprojekt.

Vi på Hamrén står för design, utveckling, ikoner och vissa foton på den nya hemsidan, och om vi får säga det själva, blev resultatet mycket bra!

På Norrköpingskontoret har vi dessutom fått lyxen att få specialdesignade lampor till våra höga sekelskiftesfönster. Dessutom har vi även en snygg vägghängdhylla som ger oss möjlighet att visa upp våra egna trycksaker och andra detaljer som vi tycker om. Bilderna ovan är från vårt eget kontor och vi är mycket nöjda och tacksamma!

Om du vill läsa mer om Nina Annas designprojekt, eller varför inte ta kontakt för att beställa något till ditt eget hem eller kontor, så klickar du på knappen nedanför.

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.