Framtidens Solel hittar du i Östergötland!

Hållbarhets blir en allt viktigare faktor inom företagsstrategin – inte bara för storföretagarna, utan även för medelstora och små företag. Det är bra, för det krävs stora insatser inom både offentlig sektor, näringsliv och allmänhet för att nå de högt uppsatta mål som finns för att minska utsläppen av växthusgaser. 

Framtidens Solel i Östra Mellansverige

Under 2020 har vi haft nöjet att arbeta tillsammans med Länsstyrelsen i Östergötland, som tillammans med flera aktörer inom näringsliv och offentlig sektor startat projektet ”Framtidens Solel i Östra Mellansverige”.

Projektets syfte är att hjälpa små och medelstora företag i Östra Mellansverige att investera i solenergi, för att på så sätt bidra till minskade koldioxidutsläpp i regionen.

Hemsidan kryllar av smidiga kalkylverktyg, bra information och inspirerande exempel inom just solenergi för små och medelstora företag.

Psst! Letar du efter tjänster inom solenergi?
Eller är du kanske själv en aktör i branschen? På hemsidan kan du enkelt söka efter solenergitjänster, eller skriva in ditt eget företag i listan. Smart!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.