Contec Betongteknik – specialister på allt inom betong

Vi är stolta över att få förtroendet att förnya hemsidan åt en redan befintlig kund. Den tidigare hemsidan som vi byggt och förvaltat åt Contec Betongteknik har förnyats med ny design som visar vilka Contec Betongteknik är och som dessutom är mer responsiv. De är specialister på det mesta inom betong och utför jobb åt bland annat stora företag såsom Svevia, Skanska, NCC och Peab.

Fokus i projektet med Contec Betongtekniks nya hemsidan har varit att framhäva vad de erbjuder och vilka de är. Contec är ett företag som växt och utför stora jobb runt om i landet. De önskade själva att deras tjänster skulle få ta större plats och vara mer lättillgängliga. Den nya designen har dels inspirerats av logotypens färg och form kombinerat med inspiration av deras specialområde betong.

Vi tycker att det är extra roligt att arbeta med företag inom en speciell nisch och översätta deras arbete visuellt till webben.

Elif Ali, webbutvecklare

Hemsidan har även fyllts med nya uppdaterade bilder tagna av Fredrik Schlyter. Sociala medier har implementerats och dessutom är hemsidan anpassad för att Contec själva ska kunna arbeta och uppdatera information och innehåll på egen hand framåt. Äntligen är hemsidan live och ni kan kika närmare via knappen nedanför!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.