Ser din hemsida konstig ut i Internet Explorer? Informera mera!

Internet Explorer är en gammal legend i etern – tyvärr med betoning på gammal. I över fem år har Microsoft försökt fasa ut webbläsaren, och nu finns till och med ett pensionsdatum satt: 15 juli, 2022. För datorer som fortfarande får uppdateringar kommer Explorer inte stödjas efter det datumet, men för äldre datorer som inte uppdateras kan webbläsaren ligga kvar som vanligt.

Trots Microsofts egna uppmaningar att byta till den modernare webbläsaren Edge, används Internet Explorer fortfarande av en hel del användare – även här i Sverige. Eftersom Explorer inte kan hantera merparten av den nya teknik som idag används för att bygga hemsidor, blir följden att explorer-användare inte kan tillgodose sig allt innehåll på alla hemsidor. Eftersom att ett företags hemsida ofta är dess främsta säljkanal, kan detta leda till förlorade intäkter, och i värsta vall ett sämre varumärkesrykte.

Detta kan leda till förlorade intäkter, och i värsta vall ett sämre varumärkesrykte.

Många personer vet dessutom inte om att hemsidors utseende är relaterat till den webbläsare de använder. Här tror vi att information är nyckeln.

Vi tror att den informationen gör sig bäst i form av en diskret, men tydlig, informationsruta. En ruta som berättar att den bästa versionen av din hemsida, den ser man med en webbläsare som Edge, Google Chrome, eller Safari. En ruta som endast visas för Explorer-användare.

Låter det bra?
Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.