Har du dåligt samvete för din hemsida?

Du har äntligen släppt din nya hemsida. Den fungerar perfekt i mobilen, den är fräsch och modern och du får beröm av kunder och kollegor i branschen.

Efter en tid börjar det dåliga samvetet gnaga över att du borde uppdatera hemsidan. Du borde lägga in bilder på de nyanställda eller de nya kundreferenserna men det är fredag och familjen väntar hemma med middagen.

Vi hjälper dig före, under och efter lansering.

Om du känner igen dig i något av det ovanstående så är du inte ensam. Som tur är finns det  en enkel lösning på detta. Vi hjälper dig före, under och efter lansering av din hemsida. Flera av våra kunder nyttjar oss redan på samma sätt som om de har en intern webbansvarig.

Fördelarna är många, du har en och samma kontaktperson hos oss som lär känna ditt företag väl. Du arbetar med en person som kan webben på sina fem fingrar så du kan vara säker på att resultatet blir bra. Vår erfarenhet visar att uppdateringar som kan ta flera dagar att göra internt kan vi i vissa fall göra på någon timme. Du kan alltså spara pengar och fokusera på det du är bra på. Med stor sannolikhet kan du även öka intäkterna med en hemsida som blir levande och professionell, samt uppskattas av Google.

Är det intressant att titta på?

Slå mig en signal eller skicka ett mail så ser vi vilka behov du har och vad vi skulle kunna hjälpa dig med. Självklart är detta helt förutsättningslöst.

Rickard Hamrén
Telefon: 011-400 98 92

Hamrén Media AB

Ord om oss från våra kunder:

”Hamrén Media har från dag ett överträffat våra högt ställda förväntningar. Alltid snabb support och de har levererat högklassig hemsida och grafiska presentationer vilka har drivit vår affär framåt. Vi kan varmt rekommendera Hamrén Media till andra företag.”
Joachim Lindström, VD, iDeal AB

Vi behövde lyfta vår hemsida till en ny och modern nivå, hos Hamrén Media fick vi vad vi önskade samt lite till på grund av deras erfarenhet och engagerade personal.”
Hans Lassbo, VD, MiLi Däck & Service AB

”Hamrén Media ska ha en guldmedalj! Proffsig och kunnig personal.”
Roberto Bonardi, Romabo

”Hamrén media är mycket lyhörda, kvalitativa samt engagerade och har kunnat förverkliga och också utveckla våra design-idéer gällande vår hemsida. Det ger oss en långsiktig trygghet som vi värdesätter och vi kan verkligen rekommendera Hamrén Media!”
Susanne M.Wahlqvist, Informationsdesigner, GAIDA

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.