Uppsala universitet

Via Studentkraft får arbetsgivare  nya insikter i sin verksamhet med hjälp av Studenter från Uppsala universitet. Initiativet heter Studentkraft och kopplar ihop företag och studenter genom skarpa uppdrag. På så sätt får både studenter och arbetsgivare möjlighet att knyta en tidig kontakt med varandra.  Det blir helt enkelt Studentkraft idag – konkurrenskraft i framtiden!

Studentkraft idag – konkurrenskraft i framtiden

Under 2017 arbetade vi med att ta fram hemsidan Studentuppdrag för Linköpings universitet. Tillsammans med LiU har vi nu utvecklat en liknande lösning för Uppsala universitet. Studentkraft bygger på samma källkod och struktur som Studentuppdrag, men med en grafisk profil som andas UU.

Kursansvariga i fokus

Hemsidans syfte är som sagt att föra samman student- och näringsliv, men för oss har användaren i fokus varit den kursansvariga, som faktiskt arbetar dagligen med verktyget.

Tack vare feedback från de kursansvariga som arbetat med Studentuppdrag har vi kunnat ta Studentkraft några steg längre, med vidareutvecklad funktionalitet som förenklar de kursansvarigas arbete ännu mer.

Resultatet är ett verktyg som är intuitivt för användaren vilket underlättar kommunikationen mellan näringsidkare och de som är kursansvariga.

Hemsida för Uppsala universitet visad på olika skärmar

Om projektet

Kund: Uppsala universitet

Vad vi gjorde

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.