Visa vägen-priset 2019

Visa vägen-priset delas ut av Samhall för att lyfta de eldsjälar och arbetsgivare som jobbar för att inkludera personer med funktionsnedsättningar på arbetsmarknaden. Inte för att de är snälla, utan helt enkelt för att de är kloka nog att  i första hand se till en persons möjligheter istället för hinder. 
Hamrén har för andra året i rad utvecklat funktionalitet och design för årets hemsida. 

Visa vägen har hyllat eldsjälar i över 10 år

Priset har delats ut sedan 2008, och det var inför förra årets Visa vägen-gala vi på Hamrén kopplades in för första gången. Till 2019 års gala har vi varit med och utvecklat ytterligare funktionalitet för nominering och röstning. Allt för att ge användaren en så säker och välfungerande upplevelse som möjligt. Vi också vidareutvecklat designkonceptet för att tydligare spegla priset och galan.

skärmdump från hemsidan visa vägen

Subtila gradienter och härligt stora bilder sätter gala-känslan

De designmässiga ledorden för årets Visa vägen var ”dyrare, lyxigare och en tydligare röd tråd”. Visa vägen-priset är ett prestigefyllt och eftertraktat pris, och det var på tiden att det också återspeglas på hemsidan.

Logotyp, teckensnitt och färger har fått vara kvar för igenkänning av varumärket. Det vi har gjort är att jobba med det som fanns på ett nytt sätt. Sidan har fått genomgående halvtransparenta element och svaga gradienter och vi har också använt det fantastiska bildmaterial som tagits fram under de år priset delats ut.

skärmdump från hemsidan visa vägen

Säker röstning i fokus

En säker röstning som förhindrar fusk är A och O för en rättvis tävling. I år tog vi fram en tvåstegsverifiering för röster, för att förhindra att ogiltiga e-postadresser användes vid röstningen. Som en ytterligare åtgärd mot SPAM används dessutom en reCAPTCHA-funktion.

skärmdump från hemsidan visa vägen
Hemsidan för Visa vägen syns på flera olika skärmar

Om projektet

Kund: Visa vägen-priset 2019

Vad vi gjorde

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.