Almroths

Almroths är specialiserade på logistiktjänster med målet att erbjuda kreativ service och logistik. Baserade i Norrköping har de Sveriges bästa utgångsläge för transport. Det spelar ingen roll om du behöver transport från Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annan plats, de löser transporter i hela Sverige och även utrikes.

Tydligare erbjudande

Almroths ville att deras hemsida skulle visa deras breda tjänsteportfölj på ett mer direkt vis. Genom att erbjuda besökaren 4 ingångar till tjänsterna direkt på startsidan leds de in till det de söker med färre knapptryck än tidigare. Den geografiska platsen var också viktig att visa tydligt för att visa möjligheterna som finns hos ett logistikföretag mitt emellan Sveriges tre största städer. Insatserna ger en röd linje mellan hemsidan och det fysiska mötet med företaget.

Uppfräschad in och utsida

Administration och underhåll har blivit enklare för vår kund, de ska kunna koncentrera sig på logistik, inte krångla med att lägga upp nya kontaktuppgifter. Vi har också gett den grafiska profilen nytt typsnitt, ett nytt bildmanér har satts i bruk och hela hemsidan är ljusare än den tidigare versionen. Den energiska röda primärfärgen har också fått fler ytor att lysa från.

Hemsida för Almroths visad på olika skärmar

Om projektet

Kund: Almroths

Vad vi gjorde

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.