Sense AB

Hemsida och e-handel för Sense Försäljning AB

Produkter från Sense AB ser du bland annat i många livsmedelsbutiker runt om i Norden. Vi fick förtroendet att utveckla hemsidan som även innefattar webbshop mot återförsäljare.

Sense grundades 1977 och sortimentet bestod då av fiberpennor och elektronik. Ganska snart utökades sortimentet till att inkludera ytterligare skrivmaterial och successivt skapades grunden för deras nuvarande sortiment med färgläggningsartiklar för barn. I detta projekt har vi har tagit fram designen och utvecklat hemsidan till Sense. Hemsidan är byggd i WordPress och med e-handelsverktyget WooCommerce har vi byggt ett lätthanterligt e-handelssystem för Sense och deras återförsäljare.

Sense AB behövde en skalbar hemsida och e-handel som var lika enkel att använda i mobiltelefonen, som i läsplattan och datorn. Deras återförsäljare skulle enkelt kunna logga in och mötas av just sina priser och rabatter på sortimentet. De önskade även en effektiv hantering för uppdatering av produkter. Vi valde att bygga deras lösning i WordPress och WooCommerce som är den mest använda plattformen för både hemsidor och e-handel idag.

Hamrén har även fått förtroendet att ta ett helhetsansvar för hosting, drift och säkerhetsuppdateringar av Senses lösning.

 

Se projektet live
Vad vi gjorde
  • Webbshop
  • Hemsida
  • Hosting